Muntatge d'un corxe de la policia amb un detingut

Roben durant Nit de Nadal al centre de Reus i els enxampen 'in fraganti'

Els Mossos detenen cinc joves com a suposats responsables dels fets

Els Mossos d'Esquadra van detenir cinc joves que la Nit de Nadal per un suposat delicte de robatori en un magatzem i en un habitatge del centre de Reus. Els cinc implicats en els fets van ser arrestats quan intentaven amagar-se en un celobert, que es va trencar durant la intervenció policial, segons ha informat el 'Diari de Tarragona'.

Els fets, segons ha explicat el citat mitjà, van tenir lloc la mitjanit del 24 al 25 de desembre en un immoble del Camí de Riudoms. En aquest sentit, quan els Mossos d'Esquadra es van presentar al lloc va parlar amb el testimoni que havia alertat dels fets, que va comentar que l'immoble on havia vist un desconegut tenia un magatzem en la planta baixa i un habitatge en la primera.

Després d'escalar un mur, els agents van aconseguir entrar a l'interior de l'edifici i van observar portes que havien estat forçades i l'interior d'un dels magatzems regirat. Els policies van detectar diverses persones caminant per un fals sostre de guix, on van localitzar quatre joves amagats als quals van fer sortir.

En aquesta maniobra el fals sostre va cedir i es va trencar en dos. Els agents dels Mossos van registrar els quatre detinguts, que portaven a sobre moltes monedes —que procedirien d'una capsa de cartró del magatzem—, així com un rellotge antic, diverses cadenes, un joc de claus, un rellotge d'acer i unes tenalles.

Així mateix, al menjador de l'habitatge van localitzar una motxilla de roba amb diverses eines i objectes: dues polseres –una d'elles tipus braçalet–, un clauer, una clau fixa, un tornavís i un ganivet de grans dimensions tipus matxet, entre altres peces.

Localitzen el cinquè suposat lladre en una altra zona del fals sostre

El cinquè arrestat va ser localitzat en una altra zona del fals sostre, després que el testimoni assegurés que cap dels quatre altres arrestats era l'individu que havia vist en un primer moment.

Segons el 'Diari de Tarragona', els cinc detinguts, d'entre 18 i 21 anys, són de nacionalitat marroquina i resideixen en diversos municipis del Camp de Tarragona.