Dos agents dels Mossos d'Esquadra detenint una persona

Nit de robatoris amb força a la demarcació de Tarragona: cinc detinguts

Els arrestats, tres homes i dues dones, han quedat amb llibertat amb càrrecs

Els Mossos d'Esquadra van tenir un dissabte 4 de desembre molt mogut a la demarcació de Tarragona. Els agents de la policia catalana van actuar a Tarragona i Salou  per detenir un total de cinc persones, tres homes i dues dones, per robatoris. Els detinguts tenen entre 18 i 20 anys i dos d’ells són de nacionalitat marroquina i la resta d’espanyola. 

Els detinguts van passar el dia 5 de novembre a disposició judicial davant del jutge en funcions de guàrdia de Tarragona. S'ha decretat per tots cinc la seva llibertat amb càrrecs.

Dos detinguts a Tarragona 

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís per un robatori a Tarragona. L'alerta es donava a un quart d'una de la nit, quan informaven que hi havia uns joves escalant des de la via pública fins al balcó d'un primer pis al carrer Castellarnau

Fins al lloc indicat s'hi van desplaçar immediatament diverses patrulles. Un cop a lloc, van observar com un dels arrestats, que es trobava en actitud vigilant, feia senyals a un jove que estava en un balcó perquè fugís del lloc.

Els lladres van intentar marxar corrents pels carrers propers, però pocs minuts més tard els mossos els van poder detenir al mateix carrer on havien intentat entrar a robar. Se'ls acusa com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en un domicili.

Set robatoris a interior de vehicle i un robatori en un establiment 

El mateix dissabte, els Mossos d'Esquadra feien tres detencions a Salou. La policia catalana va ser requerida per un vianant qui va manifestar que acabava de patir un robatori en el seu vehicle. 

Un home, a més, va anar fins al lloc on estaven els agents i va informar-los que havia vist dues noies i un noi que estaven robant en diversos vehicles. A més, també els explica que havien intentat entrar en un local comercial.

Per tot plegat, diverses patrulles van buscar els autors per la zona. A l'altura del carrer Major, van identificar dues dones i un home que coincidien plenament amb la descripció facilitada pels testimonis.

Els mossos els van escorcollar i van trobar un guant negre, un trencavidres i documentació personal presumptament sostreta. A més, tenien vidres trencats a l'interior de les butxaques.

Els agents van comprovar als voltants d'on havien robat en set vehicles. Així mateix, l'aparador d'una botiga de roba del passeig Jaume I presentava danys al vidre. Uns desperfectes que s'haurien fet amb un objecte contundent, tipus trencavidres.

Per tot això, les tres persones van ser detingudes pels set robatoris amb força a interior de vehicle, un d’ells en grau de temptativa, i un intent de robatori en una botiga.