Bombers de la Generalitat

Cinc famílies de Bonavista allotjades en un hotel després d'un incendi a casa seva

El foc es va produir aquest dissabte al matí i va deixar una vintena de pisos sense subministrament elèctric

Les cinc famílies de Bonavista que Serveis Socials de Tarragona va traslladar a un hotel el passat dissabte després d'un incendi que va afectar l'edifici on residien continuen allotjades en el mateix establiment hoteler, segons han confirmat fons de l'Ajuntament de Tarragona. El bloc de pisos no va patir cap dany estructural, tot i que encara no hi ha subministrament elèctric, ja que les flames van calcinar la sala de comptadors.

Serveis Socials està fent un informe i avaluant cada cas particular per tal d'intentar reallotjar aquestes cinc famílies —amb menors d'edat al seu càrrec— amb familiars, però aquelles en què no es pugui seguiran allotjades a l'hotel. Pel que fa a les altres famílies, que no tenen menors, algunes s'han reubicat amb familiars i altres ja es troben al seu allotjament.

En aquest sentit, cal recordar que l'incendi que va calcinar la sala de comptadors de l'edifici, ubicat al carrer U del barri de Bonavista, es va produir dissabte al matí. Una dona de 67 anys va ser atesa a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona per una lleu afectació a causa del fum, mentre que 19 famílies van ser desallotjades del seu domicili.