Llums policials.

Un jove circula borratxo més de 20 quilòmetres en direcció contrària a l'AP-7

Diversos conductors que el van poder esquivar van donar l'avís a la policia

Hi ha històries que costa de creure que siguin realitat. En un moment en què la població és més conscient que mai dels tràgics efectes que té barrejar alcohol i conducció, hi ha qui sembla que no li importa i posa en perill no només la seva vida, sinó també la dels altres.

Aquest és un dels successos que semblen increïbles. El telèfon d'emergències 112 va rebre diverses trucades la matinada del passat diumenge 10 de juliol. Segons indicaven diversos conductors, s'havien trobat un cotxe que circulava en direcció contrària per l'AP-7. Els avisos es van començar a rebre a les tres de la matinada i ràpidament els Mossos d'Esquadra es van activar per trobar el vehicle.

El troben circulant fent ziga-zagues a l'AP-7

Diverses patrulles es van mobilitzar per trobar en quin punt estava el cotxe que circulava en direcciócontrària en plena AP-7. Les trucades rebudes el situaven circulant en sentit Barcelona entre les poblacions d'Amposta i Ulldecona.

Finalment el van localitzar a l'autopista a l'alçada d'Amposta. En aquell moment el vehicle ja circulava en direcció correcta, però anava fent ziga-zagues.

Els agents van aturar el conductor, un jove de 29 anys i li van practicar les pertinents proves, tot i que mostrava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. Com era d'esperar, va donar 0,87 mg/l en la prova d'alcoholèmia.

El jove va quedar detingut pels delictes de conducció temerària i conduir sota els efectes de l'alcohol, tot i que va ser posat en llibertat després de declarar a la seu policial i encara està pendent de comparèixer davant del jutge.

Per les informacions rebudes en el telèfon d'emergències 112, el vehicle va circular més de 20quilòmetres en direcció contrària entre Amposta i Ulldecona fins que va realitzar un canvi de sentit.