Imatge d'un patinet elèctric en una carretera.

Surrealista: Circula en patinet elèctric i una bossa en plena T-11

Els fets han tingut lloc al pas de la citada carretera pel terme municipal de Reus

Els patinets elèctrics s'han convertit en els darrers temps en un dels vehicles de mobilitat personal (VMP) més utilitzats a casa nostra. La seva proliferació ha fet que algunes persones en facin un mal ús, incomplint la normativa vigent. És el cas d'un individu que ha estat caçat aquest dijous mentre circulava amb el seu patinet elèctric pel voral de la T-11 al terme municipal de Reus.

Les imatges s'han fet virals després que Social Drive hagi publicat un vídeo a través de la xarxa social Twitter. En la gravació, feta des d'un vehicle que circulava per la citada carretera, es pot veure una persona sobre un patinet elèctric mentre es desplaça pel voral de la T-11. En aquest cas, l'individu portava penjada una motxilla a l'esquena.

Segons la normativa, els usuaris de patinets elèctrics han de circular pels carrils habilitats especialment per als VMP i per la calçada, tenint prohibida la seva circulació per les voreres, així com per les vies interurbanes, incloses autopistes i autovies. En aquest cas, l'invividu que ha estat caçat a la T-11 incomplia la normativa.