Imatge del carrer de les Dues Províncies, a Bellvei i Castellet i la Gornal; a l'esquerra la de Tarragona, a la dreta la de Barcelona

Ciutadans reclama que es posin càmeres de videovigilància a Bellvei per aturar els actes vandàlics

La formació creu que s'hauria d'estudiar l'opció d'instal·lar lectors de matrícules a les entrades i sortides

El grup municipal de Ciutadans (Cs) a l'Ajuntament de Bellvei ha reclamat en una moció que s'instal·lin càmeres de videovigilància i lectors de matrícules a les entrades i sortides del municipi, com a mesura per combatre els «nombrosos actes vandàlics que s'han produït durant els últims mesos».

Segons Cs, al municipi s'han detectat recentment «trencament de fanals, pintades a la via pública o la destrossa de vidres del poliesportiu, a més de danys en diferents vehicles o actes d'intimidació a alguns veïns». Tot això genera, en opinió del partit taronja una «sensació d'inseguretat», a més de tenir «un cost elevat per a l'Ajuntament».

Lectors de matrícules

La moció que ha presentat el portaveu del partit al consistori, Enrique Chicano, demana que «s'estudiï la viabilitat d'instal·lar lectors de matrícules a les entrades i sortides de Bellvei i càmeres de videovigilància, tant a la via pública com en dependències municipals» i recorda que altres municipis de la comarca ja han optat per aquesta opció. Alguns dels que ho han fet els últims anys han estat la Bisbal del Penedèsi el Vendrell.