Mossos d'Esquadra

Clausuren una festa il·legal amb 130 assistents i grans quantitats de drogues en una masia del Catllar

S'ha detingut un jove per un delicte contra la salut pública

Els Mossos d'Esquadra han clausurat aquesta matinada una festa no autoritzada que s'havia organitzat en una masia del Catllar. Per aquest motiu, els seus responsables, han estat denunciats administrativament.  Segons explica la policia catalana, la convocatòria de la festa ha estat organitzada a través de les xarxes socials i hi havia la intenció d'allargar-la fins dilluns al matí. 

Comportament hostil i agressiu contra els Mossos

Els agents han accedit a mitjanit a l'interior del recinte i han trobat 130 assistents que no duien mascareta ni respectaven cap mesura sanitària. Així mateix, han comprovat que hi havia equips de música en funcionament i alguns dels presents estaven ballant  i consumint begudes.

Els assistents, durant l'actuació policial, s'han enfrontat amb els agents i han dificultat l'actuació amb un comportament hostil i agressiu  envers els mossos.

Un cop s'ha aconseguit clausurar la festa, s'ha denunciat administrativament l'organitzador i s'han intervingut els equips de música. També s'ha aixecat una acta per no respectar les restriccions sanitàries i una altra acta d'intervenció de diverses substàncies estupefaents que els assistents han llençat a terra en veure els Mossos d'Esquadra.

Un detingut a la festa

Els Mossos d'Esquadra han detingut  un dels assistents, un home, de 24 anys i de nacionalitat japonesa, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública. Al detingut se li ha intervingut 35 bosses d'una barreja de cocaïna i LSD, 12 dosis d'LSD, 53 pastilles d'èxtasi, una bossa amb marihuana i 170 euros en efectiu. El detingut passarà a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Tarragona.