Un camí de terra amb naus agrícoles a banda i banda

Clausuren 39 trasters il·legals als afores de Reus

La Guàrdia Urbana de Reus ha precintat els magatzems, que es llogaven sense cap mena de llicència

L'Ajuntament de Reus ha clausurat, aquest dijous, un negoci il·legal de lloguer de trasters als afores de la ciutat. No hi ha detinguts i s'han precintat les naus industrials on s'havien habilitat els magatzems. El que sí que ha fet la Guàrdia Urbana de Reus és advertir el propietari de les naus de les conseqüències que té trencar el precinte policial.

Segons fonts municipals, la clausura s'ha fet aquest matí, a dos quarts de deu, per part de la policia local reusenca. Els agents han anat acompanyats de tècnics municipals de l'àrea d'Activitats Econòmiques. És des d'aquest departament de l'Ajuntament des d'on s'havia iniciat l'expedient corresponent.

Finalment, un decret municipal ha ordenat precintar els trasters, ubicats al camí de Rubió, paral·lel a la carretera de Cambrils. Transcorre a l'esquerra de la carretera en direcció sud entre l'altura del Club Tenis Monterols i la Urbanització Aigüesverds. En un punt d'aquest camí hi havia 39 trasters instal·lats en naus agrícoles.

La Guàrdia Urbana de Reus ha fet pública l'actuació policial a través de les xarxes socials. Han informat de l'actuació i han evidenciat que s'havien precintat aquests magatzems que es llogaven sense llicència. A partir d'ara és l'expedient obert per part de l'àrea d'Activitats Econòmiques de l'Ajuntament de Reus el que ha de seguir el seu curs.

Es desconeix com s'hauria detectat l'activitat il·legal, però després dels tràmits corresponents, s'hauria acabat decretant la clausura de l'activitat. L'expedient obert a l'àrea d'Activitats Econòmiques de l'Ajuntament de Reus hauria servit per fer evident que a les naus agrícoles s'hi duia a terme una activitat econòmica sense la llicència corresponent. El desenvolupament d'aquest expedient ha acabat desembocant en el decret municipal per la clausura de l'activitat i el corresponent precinte policial.

L'expedient sancionador es pot acabar resolent amb una multa econòmica per haver dut a terme una activitat il·legal. En aquest cas, el lloguer sense llicència dels 39 trasters que s'han trobat a les naus agrícoles. Segons expliquen fonts policials, és potestat d'aquest recurs sancionador determinar les conseqüències per al propietari i els usuaris, i no s'espera que s'obri una investigació policial pròpiament dita.