Agents de la Guàrdia Civil i la Policia Local de Torredembarra

Enxampen establiments de Torredembarra amb articles falsos valorats en 6.500 euros

Van comissar 182 articles falsos de telefonia

Dijous de detencions i actuacions policials a la localitat de Torredembarra. La Policia Local del municipi arrestava una dona com a presumpta autora d'un robatori amb violència i intimidació en un establiment de la localitat del Baix Gaià.

En concret, va endur-se unes ulleres de sol per un valor superior a 200 euros. En fer-ho, els propietaris li van recriminar els fets, però aquesta ho va negar i va marxar corrent. Finalment, va ser detinguda al seu domicili.

A més d'aquest, però, la policia torrenca i la Guàrdia Civil van comissar 182 articles de telefonia falsificats per valor de 6.500 euros, segons el Ministeri de l'Interior. Es van fer en diferents establiments de la localitat tarragonina. Als responsables dels locals se'ls va prendre declaració en concepte d'investigats.

A tots ells se'ls atribueixen delictes relacionats amb la propietat industrial i intel·lectual. En dies anteriors, els cossos policials havien detectat que en aquests locals s'exposaven per vendre diversos articles. Però generaven algunes sospites.

Aquest dijous, amb l'assessorament d'un pèrit de les marques, es van inspeccionar els articles i es va comprovar que eren falsos. Es van comissar bateries, carcasses, fundes, auriculars i carregadors.