Detall de l'escut de la Guàrdia Urbana de Reus en l'uniforme d'un agent

Un conductor molt begut s'amaga després d'una gran destrossa a Reus

L'individu va topar amb diversos vehicles estacionats al carrer de Constantí | Els agents li van imputar un delicte contra la seguretat del trànsit

Els cops que hi havia contra vehicles estacionats al carrer de Constantí de Reus, delataven que alguna cosa havia passat a la zona. La Guàrdia Urbana de Reus va rebre l'avís per aquest incident, sense saber qui havia estat el responsable de les destrosses. 

Un testimoni que hi havia per la zona, però, va posar llum a l'incident i els agents de la policia reusenca es van posar sobre la pista que se'ls havia donat. 

Segons les informacions que els havien facilitat, el conductor d'un vehicle era el responsable dels desperfectes ocasionats a altres vehicles estacionats en aquest carrer. En concret, havia topat amb el seu cotxe contra els altres.

A més, assenyalava que en haver fet les destrosses, havia abandonat el vehicle i fugit del lloc. Ho va fer fins a un bar de la zona on s'havia produït l'incident.

Els agents de la Guàrdia Urbana de Reus el van enxampar en aquest local i se li va practicar la prova d'alcoholèmia. L'individu va donar un resultat positiu d'1 mil·ligram per litre d'aire expirat. Per tot plegat, se li va imputar un delicte contra la seguretat del trànsit.