El cotxe que s'ha estavellat al Vendrell.

Un conductor begut s'estavella amb el seu cotxe a la zona marítima del Vendrell

Tot i l'espectacularitat de la topada, només hi va haver danys materials

Un cotxe es va estavellar contra un fanal i un senyal de trànsit la matinada d'aquest passat diumenge 20 de març al Vendrell. Segons la Policia Municipal, el sinistre va passar a la façana marítima, on el vehicle va sortir de la via. Va emportar-se un fanal i un senyal de trànsit.

Quan els agents van fer el control d'alcoholèmia al conductor, va donar un resultat positiu. Tot i l'espectacularitat del sinistre, des de la policia han informat que només es van produir danys materials. El cos policial ha recordat que cal no agafar el cotxe si s'ha begut. 

Detingut per un delicte contra la salut pública

Per altra banda, la policia local ha fet diversos controls de trànsit aquest cap de setmana als nuclis marítims. Com a resultat d'això, la matinada del dissabte es va procedir a la detenció d'una persona per un delicte contra la salut pública. Duia marihuana, pastilles i diversos bitllets en efectiu.

Campanya de controls als estacionaments de minusvàlids

Des de l'Àrea de Trànsit i de Proximitat de la policia també han avançat que s'ha començat una campanya de control relacionada amb els estacionaments. Concretament es denunciaran infraccions que es facin a les zones d'estacionament de minusvàlids