Un agent de la Guàrdia Urbana de Reus dins d'un vehicle policial, amb mascareta

Un conductor molt begut i sense permís xoca contra una façana al carrer del Dr. Jaume Peyrí de Reus

Els Mossos d'Esquadra han alertat la Guàrdia Urbana de Reus de l'accident

La dita «si beus, no condueixis» es pot repetir cada cop, que sempre hi ha individus que agafen el vehicle beguts. Aquesta ha estat la decisió d'un individu a Reus  que ha acabat accidentant-se.

La Guàrdia Urbana de Reus era alertada pels Mossos d'Esquadra d'un incident de trànsit. L'avís venia per una topada  d'un vehicle al carrer del Doctor Jaume Peyrí, al barri de l'Escorxador reusenc. 

La topada en una zona interurbana, però, no era entre vehicles. El conductor del vehicle s'havia encastat contra una façana  del carrer. 

L'estat que presentava l'individu va portar als agents a sospitar d'un delicte  contra la seguretat del trànsit. En concret, per circular amb el vehicle en un alt estat d'embriaguesa

Per aquest motiu la Guàrdia Urbana de Reus li van fer la prova d'alcoholèmia. Efectivament, el resultat va ser positiu  i quadruplicant la taxa d'alcohol permesa per a conduir de 0,25 mg/l. El resultat era d'1,02 mg/l  d'aire expirat. 

Mentre es feien altres comprovacions, també els va sorprendre un altre fet. Al conductor tampoc li constava permís de conduir.