Imatge d'un cotxe de la Guàrdia Urbana de Reus amb la sirena encesa

Condueix begut, xoca contra dos vehicles aparcats i fuig del lloc dels fets a Reus

La Guàrdia Urbana ha localitzat la furgoneta implicada en els fets i el conductor ha donat un resultat positiu d'1,03 mg/l

La Guàrdia Urbana de Reus ha denunciat un conductor per circular begut i xocar contra dos turismes estacionats a la via pública i un fanal, fugint del lloc posteriorment. Segons ha explicat la policia reusenca, durant la passada nit han rebut l'avís d'un accident a l'avinguda de Salou. En arribar el lloc dels fets, els agents han iniciat la recerca del vehicle, que han localitzat poc després.

El conductor de la furgoneta presentava símptomes evidents d'estar sota els efectes de begudes alcohòliques. En la prova d'alcoholèmia, el resultat ha estat positiu, d'1,03 mg/l.

La Guàrdia Urbana aixeca diverses actes per consum d'alcohol a la via pública

D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Reus continua amb els serveis nocturns per garantir el compliment de l'ordenança de civisme. En aquest sentit, segons ha explicat la policia reusenca en una publicació a la xarxa social Twitter, durant la passada nit han aixecat 11 actes per consum d'alcohol a la via pública entorpint el descans veïnal.

Així mateix, també s'han aixecat cinc actes per tinença de substàncies estupefaents i una per orinar a la via pública.