Cotxe que ha patit un accident.

Condueix molt borratxo i acaba estampant el cotxe contra una casa a Torredembarra

Els mossos també han detingut un home que havia robat 500 quilos de garrofes a la Nou de Gaià

Torredembarra encara es recupera d'una Festa Major de Santa Rosalia molt multitudinària i que va omplir el municipi de festa i alegria. Hi ha qui potser la va portar fins a l'extrem i va arribar a cometre actes il·legals, com és el cas d'un conductor que la policia local ha acabat denunciant.

Tal com ha informat la Policia Local de Torredembarra en una piulada a Twitter, durant la matinada del dilluns 5 de setembre van haver d'intervenir en un accident sorprenent.

Els van avisar que un cotxe s'havia encastat contra la façana d'una casa del carrer Vall d'Aran. Quan van arribar al lloc dels fets van comprovar com el vehicle havia xocat contra la casa i també contra una paperera que hi havia al mateix punt.

Els agents van procedir a realitzar la prova d'alcoholèmia, ja que el conductor mostrava símptomes d'haver begut. La sorpresa va ser quan el resultat del test va mostrar que multiplicava per 5 la taxa d'alcohol permesa, un fet pel qual va acabar sancionat.

Enxampen un home robant 500 quilos de garrofes

Aquest no és l'últim succés que s'ha produït a la zona en les últimes hores. Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 45 anys després d'enxampar-lo robant garrofes en una finca de la Nou de Gaià.

El robatori de garrofes és un dels fets delictius habituals en aquesta època de l'any, i és que el valor d'aquestes està ara mateix disparat. 

Els agents han rebut l'avís al migdia d'una persona que estava en una finca, a prop del camp de futbol municipal, robant garrofes. Quan la policia l'ha enxampat duia fins a 500 quilos de garrofes. Els Mossos d'Esquadra només han detingut una persona, tot i que les persones que han donat l'avís han explicat que n'eren més, així que la policia no descarta més detencions.