Imatge de l'interior d'un autobús.

Enxampen un conductor de bus esnifant cocaïna mentre porta passatgers tornant de Salou

Van ser els passatgers del bus qui va avisar la policia en veure que el xòfer consumia droga mentre circulava

Hi ha històries que de tan surrealistes sembla que no puguin ser reals, però ja és força habitual que la realitat acabi superant la ficció. En aquesta ocasió els fets van tenir lloc a Navarra, però amb vincles a la capital de la Costa Daurada, Salou.

En temps d'estiu, la disbauxa és a l'ordre del dia i especialment a Salou, que a més de capital del sol i la platja també ho és de les discoteques i la festa desenfrenada. Si a això li sumem que hi ha persones que el mantra de 'les nits no moren mai' el porta a l'extrem, tenim tots els ingredients necessaris per a una situació altament perillosa com la que es va viure.

Un xòfer transportava aquest cap de setmana un autobús ple de passatgers que tornaven de passar uns dies a Salou, celebrant el final de curs. Tot semblaria normal si no fos perquè els mateixos joves passatgers van haver de trucar la Policia Foral de Navarra en veure que el conductor del bus anava completament drogat.

Esnifa ratlles de cocaïna mentre condueix el bus

Els joves no donaven crèdit quan van veure com el seu xòfer directament esnifava ratlles de cocaïna mentre conduïa. La destinació final era Pamplona, però el conductor de bus no hi va arribar pas.

Per sort, els joves van reaccionar correctament i tot va quedar en una simple anècdota que ha omplert els titulars de tots els mitjans estatals.

La Policia Foral quan va rebre l'avís va enviar una patrulla de Tudela al peatge de Marcilla, a l'AP-15. Allí van localitzar el bus i el van aturar per practicar-li un drogotest al conductor. Com era d'esperar, va donar positiu en amfetamines, metamfetamines i cànnabis, un combo totalment incompatible amb la conducció.

Els agents van procedir a immobilitzar el bus fins que va arribar un conductor substitut que se'n pogués fer càrrec. El xòfer drogat, en canvi, es va emportar una multa de 1.000 euros i 6 punts menys del carnet de conduir. 

Sens dubte aquest serà un viatge de final de curs que els joves no oblidaran mai, no només per les experiències viscudes a Salou, sinó també per com va acabar.