Un agent de la Guàrdia urbana de Reus en un control a la ciutat

El conductor que circulava per Reus molt begut i amb una roda punxada

La Guàrdia Urbana de Reus l'ha denunciat per un delicte contra la seguretat del trànsit

Reus s'ha vist immersa en una espiral de successos els últims dies. Dues persones han sigut detingudes per cremar 31 contenidors en cinc dies arreu de la ciutat, entre el passat divendres i la nit de dimarts a dimecres. 

Un incident que se suma a la detenció de tres implicats en un apunyalament a la zona de l'avinguda de Jaume I de Reus. La víctima va ser immobilitzada i punxada amb una arma blanca tres vegades.

Després d'aquests greus incidents a la capital del Baix Camp, la Guàrdia Urbana de Reus ha hagut d'actuar en un incident en la circulació a dins de la ciutat. 

Els agents de la policia reusenca van veure un turisme circulant per Reus amb una roda completament punxada. En conseqüència d'aquest fet, van decidir aturar el vehicle per comprovar l'estat de la persona que ocupava el cotxe.

Després d'identificar-lo, se li va fer la prova d'alcoholèmia al conductor. El resultat de la prova va ser positiu de 0,80 mg/l, triplicant el màxim permès per conduir.

En aquest sentit, la Guàrdia Urbana de Reus ha denunciat el conductor d'aquest vehicle per un delicte contra la seguretat del trànsit.