Imatge d'un cotxe en un accident.

Vídeo: La jove conductora beguda que 'la lia' a Reus xocant contra arbres i cotxes

La Guàrdia Urbana de Reus va ser informada de les accions que havia comès la dona

Reus es va convertir en escenari d'un incident produït per una conductora que anava molt beguda amb cotxe pels carrers de la ciutat, segons informa el Diari de Tarragona. En concret, els fets van succeir a la zona de l'avinguda Sant Bernat Calvó.

L'incident, que va succeir la passada matinada de diumenge, va passar en tres actes: la circulació temerària, l'aparcament irregular i la intervenció policial.

Als voltants de les sis de la matinada, la conductora circulava per l'avinguda reusenca de forma temerària fins que, a l'altura de la plaça Europa, va cometre una irregularitat. Concretament, va envair el carril contrari i va circular contra direcció fins a col·lidir amb dos vehicles estacionats.

Pel mig d'aquest trajecte, va endur-se unes plantes que hi havia a la zona. Després d'aquest primer incident, va aconseguir aparcar el seu cotxe. Però no ho va fer on li tocava, ja que el va deixar en una zona marcada per a minusvàlids abans d'iniciar la seva fugida, segons explica el citat mitjà.

En aquests instants, la conductora va cometre un altre incident on va resultar ferida. Va trencar una zona amb vidres a prop d'on havia aparcat amb el braç, fet que li hauria provocat ferides.

La situació no va passar desapercebudes per les persones que hi havia a la zona on succeïen els fets. La Guàrdia Urbana de Reus va rebre l'avís i, gràcies a la informació facilitada, van iniciar la recerca.

En trobar-la, se li va practicar un control d'alcoholèmia, amb un resultat positiu penal, és a dir, que superava els 0,6 mil·ligrams per litre en aire expirat. Per tot plegat, se li van imputar diversos delictes contra la seguretat del trànsit i danys a vehicles.

Més de quaranta infraccions 

La Guàrdia Urbana de Reus va començar el passat 25 d'abril una campanya de control de distraccions al volant. Una iniciativa coordinada amb el Servei Català de Trànsit i que s'allargarà a la capital del Baix Camp fins al pròxim 1 de juny.

En aquest període, la policia reusenca ha informat que hi ha hagut un total de 46 infraccions detectades. Entre aquestes, la majoria són per utilitzar el mòbil mentre s'està al volant d'un vehicle. En concret, se n'han interposat 26 per fer servir el telèfon mòbil i unes altres 6 per sostenir-lo.

Així mateix, una altra infracció posada pels agents reusencs és per no prestar atenció permanent a la conducció. També se n'ha posat un total de 13 per no respectar un semàfor de Reus.