Imatge d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus

Alerten d'una conductora fent esses per Reus i gairebé triplica la taxa d'alcoholèmia permesa

La Guàrdia Urbana de Reus la va aturar a l'avinguda Marià Fortuny

La perillosa conducció d'una dona a la ciutat de Reus  va fer saltar les alarmes de la resta d'usuaris. Un testimoni va veure un cotxe que feia esses per la xarxa interurbana de la capital del Baix Camp i va alertar la Guàrdia Urbana de Reus. 

En l'avís, segons explica la policia reusenca, també diu que podria haver topat amb algun vehicle estacionat. Els agents de la Urbana van activar-se en recerca de la conductora i aturar-la. L'alerta es va donar a tres quarts de dotze d'aquest dilluns.

La Guàrdia Urbana de Reus la va localitzar a l'avinguda Marià Fortuny, que connecta la rotonda del Tanatori Municipal de Reus i la rotonda davant La Fira Centre Comercial. Els agents van aturar la conductora i li van fer la prova d'alcoholèmia. El resultat va ser positiu i penal, ja que va donar 0,72 mil·ligrams d'alcohol per litre en aire expirat. 

Després d'això, els agents van comprovar el recorregut que havia fet la conductora  per comprovar que no hi hagi danys materials. En fer el recorregut, es va constatar que no hi ha danys ni a vehicles ni mobiliari urbà.