Imatge de l'home conduint el patinet assegut sobre una bombona a Flix

Imprudent: Condueix un patinet elèctric assegut en una bombona per la C-12

El vídeo dels fets s'ha fet viral a través de les xarxes socials

El vídeo d'un home conduint un patinet elèctric mentre està assegut sobre una bombona de butà s'ha fet viral a través de les xarxes socials. En les imatges, que ha compartit Social Drive a través de Twitter, es veu com l'individu circula per la carretera C-12, al seu pas pel terme municipal de Flix, a la comarca de la Ribera d'Ebre.

La difusió de les imatges han provocat nombrosos comentaris a través de les xarxes socials, la majoria dels quals criticant l'actitud de l'home i la perillositat que suposa la seva actuació. En aquest sentit, el vídeo de la C-12 recorda molt a un altre que es va fer viral el passat estiu, en què es veia una dona conduint el seu patinet elèctric mentre estava asseguda en una bombona pels carrers de Barcelona.

Els patinets elèctrics han proliferat de manera important en la nostra societat en els darrers temps, obligant les administracions a regular el seu ús. En aquest sentit, tot i les normatives aprovades per diferents organismes, encara hi ha persones que no es fan un bon ús.

Una dona, en estat crític després d'un accident amb un patinet a Barcelona

El darrer accident amb un patinet implicat s'ha produït aquest mateix dimarts a Badia del Vallès, a la província de Barcelona, quan una dona va resultar ferida crítica després d'un accident amb un patinet, segons ha informat el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

El cos va activar dues unitats terrestres que es van desplaçar fins al lloc dels fets i que van traslladar la dona ferida a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell.