Un vehicle enmig del Parc del Patufet d'Altafulla

Gran ensurt a Altafulla: Un cotxe cau en un parc infantil

No hi ha hagut cap ferit de resultes de l'incident

Moments de tensió els viscuts aquest dimecres al parc infantil del Patufet d'Altafulla. Les persones que estaven en aquesta zona, tant adults com infants, es van endur un gran ensurt per l'entrada accidental d'un vehicle.

Segons informa Ràdio Altafulla, un cotxe va entrar per sorpresa dins del parc quan es va precipitar per la part superior del recinte. Una zona que connecta amb un solar que hi ha a tocar del carrer de les Sínies de la localitat del Baix Gaià.

L'aterratge accidental del vehicle, segons les primeres hipòtesis, haurien sigut conseqüència de no tenir posat el fre de mà i hauria acabat enmig del Parc del Patufet davant la sorpresa de totes les persones que estaven presents.

Un incident que va trencar de sobte la tranquil·litat i gaudi que dels infants i adults que estaven a la zona. Afortunadament, tot i el gran ensurt viscut al parc infantil, no es van haver de lamentar ferits. Tot i això, part del mobiliari es va veure malmès de resultes de l'accident.

Segons ha informat el Caporal de la Policia Local d'Altafulla, Jordi Gil, a Ràdio Altafulla, es van veure perjudicades diverses peces del parc en conseqüència d'aquest accident involuntari.

En concret, l'element que va patir més desperfectes va ser un gronxador doble després de patir la topada del cotxe, el qual necessitarà ser reparat o substituït del parc altafullenc. Així mateix, també va haver-hi desperfectes al mur que rodeja el recinte d'oci infantil.

La Policia Local d'Altafulla van anar fins al lloc dels fets i, un cop van valorar la situació de desperfectes del parc, el van retirar oportunament de la zona.