Imatge dels Mossos d'Esquadra en un accident

Accident increïble: un cotxe s'estampa contra una gasolinera de l'Alt Camp

Els fets van passar ahir dimecres dia 23 de febrer al vespre a Vila-rodona

Ahir dimecres dia 23 de febrer, un  cotxe va perdre el control i es va estampar contra la paret de la  gasolinera  de les Quatre Carreteres, al terme municipal de Vila-rodona. Els fets van passar al voltant de quarts de 8 del vespre.

Segons El Vallenc, el conductor del vehicle va perdre el control i va  xocar  contra dos cotxes  que en aquell moment estaven posant gasolina als sortidors. Finalment, el cotxe va acabar impactant contra la paret de la gasolinera.

Per sort, en aquest succés no hi va haver cap persona ferida. Només s'han de lamentar els danys materials dels tres cotxes afectats i de la instal·lació de l'establiment.

Tallada la T-11 en sentit Tarragona a causa d'un accident

Per altra banda, la  carretera T-11, que uneix Reus i Tarragona, s'ha tallat en sentit a la capital tarragonina a causa d'un accident a l'entrada de Bellissens, al terme municipal de la capital del Baix Camp. L'incident ha tingut lloc avui dijous dia 24 de febrer causa de la topada entre un cotxe i un camió. En aquest sentit no s'han produït danys personals i no hi ha hagut cap persona ferida.

L'avís de l'accident s'ha rebut a les 10.23 hores, segons han informat els Bombers de la Generalitat, que s'han encarregat de netejar la via. El cos d'emergències ha mobilitzat dues dotacions, mentre que també estan al lloc dels fets patrulles dels Mossos d'Esquadra i unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques  (SEM).