Un cotxe per l'AP-7 a Freginals

Velocitat d'infart: enxampat un conductor a 212 km/h per l'AP-7 a l'altura de Freginals

L'individu era un ciutadà alemany sense domicili a Espanya

Hi ha conductors que veuen l'autopista com un circuit de carreres. Circulen per la via tarragonina a velocitats d'escàndol posant en risc la seva vida i la dels altres usuaris. 

El passat dimarts, el conductor alemany d'un cotxe Audi va ser enxampat per l'AP-7 al seu pas pel terme municipal de Freginals. L'individu circulava a una velocitat  d'infart en passar per davant d'un radar dels Mossos d'Esquadra.

Els fets van succeir al punt quilomètric 332, on la policia catalana feia un control de velocitat a les 19.25 hores. En aquests instants va ser quan va passar el vehicle amb matrícula alemanya.

La velocitat que va passar per davant del radar  va ser de 212 quilòmetres per hora i va ser interceptat per una patrulla. Aquesta és considerada infracció administrativa, però molt a prop del límit penal.

L'individu, en superar per gairebé per 100 quilòmetres la velocitat permesa, va ser denunciat penalment per un delicte contra la seguretat del trànsit.

En ser un ciutadà sense domicili a Espanya va pagar la sanció  quan va ser aturat pels Mossos d'Esquadra. La multa per aquests tipus d'infraccions és de 600 euros, però hi ha una bonificació del 50 per cent en ser pagada al moment.

Els 'fitipaldis' de l'AP-7

Aquest cas no és aïllat al tram tarragoní de l'autopista. El passat 12 de maig un conductor va ser caçat per un radar mòbil a 219 quilòmetres per hora a Reus

Els agents dels Mossos d'Esquadra van enxampar a l'individu amb un radar mòbil al punt quilomètric 253 de l'AP-7. Poc després, va ser aturat per la patrulla.

El conductor d'un BMW X5 de color negre va ser denunciat penalment per un delicte contra la seguretat del trànsit, per excés de velocitat. Superava per 100 quilòmetres la velocitat permesa en aquesta via.

Precisament, a finals d'abril, hi havia una situació similar. Un vehicle va ser enxampat a l'altura de Vinyols i els Arcs a gran velocitat.

Aquell cop, el conductor va ser enxampat per un radar a 218 quilòmetres per hora a l'autopista AP-7. Els Mossos d'Esquadra el van denunciar penalment per excés de velocitat.