Els Bombers de Barcelona en un incendi

Crema totalment un cotxe a Bràfim

Els Bombers van rebre l'avís a les 6.30 h d'ahir diumenge dia 22 de maig

Ensurt a Bràfim ahir diumenge dia 22 de maig, quan un cotxe va quedar totalment cremat pel foc. Segons avança El Vallenc, el cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya va rebre l'avís a les 6.30 h del matí. 

Una dotació dels Bombers es va desplaçar al lloc dels fets i va intentar apagar l'incendi. Malauradament, les flames ja havien afectat la totalitat del vehicle

Foc a Alcover

Per altra banda, el dissabte dia 21 de maig, es va declarar un petit incendi a la zona de la Font Fresca d'Alcover. Les flames van afectar uns 7m2 de matolls. Una dotació de Bombers va apagar, en 20 minuts, el foc.

Atropellament a Alcanar

Gran ensurt aquest dilluns a les Terres de l'Ebre. El servei d'emergències ha rebut un avís per l'atropellament d'una dona a la localitat d'Alcanar, la qual ha estat traslladada pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a un centre sanitari.

Segons ha informat el SEM, un turisme ha  atropellat  una dona al municipi del Montsià. Un incident que ha tingut conseqüències per a la víctima de l'atropellament després de l'impacte del vehicle.

En rebre l'avís el telèfon d'emergències 112, el SEM ha activat dues unitats terrestres i un helicòpter medicalitzat que s'han traslladat fins al lloc de l'atropellament per atendre la víctima.

Després d'una primera avaluació, la dona que ha patit l'incident ha estat evacuada fins a l'Hospital Joan XXIII  de Tarragona. Segons informa el SEM, la víctima de l'atropellament ha estat traslladada en estat greu.