Un cotxe encès per la part del motor després de quedar encastat contra un mur baix, que ha quedat destrossat

Un cotxe perd el control a Reus, xoca contra un mur i acaba calcinat i amb un ferit

La conductora accidentada afirma que ha hagut d'esquivar la maniobra d'un altre vehicle | Els fets han tingut lloc aquesta nit passada a l'altura del Mas de les Ànimes

Una persona ha estat traslladada a l'Hospital Sant Joan de Reus aquesta nit des de l'avinguda de Falset. Els fets han tingut lloc quan faltaven uns minuts per les deu d'aquesta nit passada. Una conductora ha alertat els serveis d'emergència després que hagués patit un accident a l'altura del Mas de les Ànimes.

Segons recull la Guàrdia Urbana de Reus, el seu vehicle ha quedat totalment calcinat després de topar contra un mur. Tal com la víctima ha explicat als agents, ella hauria sortit de la via a causa de la maniobra d'emergència necessària com a reacció a la maniobra d'un altre vehicle. El seu cop de volant per esquivar-lo l'hauria fet sortir de la via després de perdre el control del cotxe.

Ha acabat xocant contra el mur del magatzem Big Mat, i l'impacte ha provocat que el cotxe s'encengués per la part del motor. La conductora i l'acompanyant han sortit del cotxe i han alertat els serveis d'emergència. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat operatius de la Guàrdia Urbana de Reus, dels Bombers de la Generalitat de Catalunya i del Sistema d'Emergències Mèdiques.

Tot i l'actuació dels bombers, el cotxe accidentat ha quedat completament calcinat. Pel que fa al SEM, han atès in situ els dos ocupants del vehicle accidentat, que es queixaven d'una fuetada cervical. Mentre que la conductora no ha requerit més atencions, l'acompanyant sí que ha estat traslladat a l'Hospital Sant Joan de Reus.

La Guàrdia Urbana de Reus ha obert una investigació per comprovar la veracitat dels fets. Al mateix lloc de l'accident s'ha realitzat la prova d'alcoholèmia als dos conductors implicats. La prova s'ha fet tant a la conductora del cotxe accidentat com el conductor del vehicle que, segons el relat de les persones accidentades, hauria fet la maniobra inicial.

En tots dos casos el resultat ha estat de 0,00 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire aspirat. A partir d'aquí, la policia local reusenca estudiarà els fets a través de la investigació oberta aquesta nit. L'objectiu és concloure si el relat dels fets de la conductora accidentada és verídic i aclarir, per tant, si hi ha hagut alguna infracció o alguna temeritat.