Un camió de Bombers

Ensurt molt greu: Cremen 7 vehicles al Polígon Industrial de Valls

Es desconeixen les causes que van originar el foc

Ensurt molt greu al Polígon Industrial  de Valls durant el cap de setmana. La matinada del passat dissabte dia 7 de maig, es va declarar un  incendi  en una nau del carrer Sabaters. Segons el Vallenc, el foc va afectar l'exterior de les instal·lacions de l'antiga empresa Mai. Això va fer que s'incendiessin fins a  cinc cotxes i dues furgonetes.

El cos de Bombers de la Generalitat de Catalunya va rebre l'avís dels fets al voltant de les 3 de la matinada. Ràpidament, set dotacions van traslladar-se fins al lloc dels fets, per tal d'apagar l'incendi. El foc es va donar per extingit al voltant de les 5 de la matinada.

Es desconeixen les causes que van originar el foc. Per sort, l'incendi no va afectar l'interior de la nau ni tampoc les naus del costat. Tampoc hi ha constància de cap persona ferida. Ara bé, pel que fa als danys materials, han resultat afectats fins a set vehicles. També ha quedat danyada la façana de la nau.

Mor un treballador al magatzem d'Ikea

Malauradament, aquest no ha estat l'únic succés al polígon vallenc. Avui dilluns dia 9 de maig, un home ha perdut la vida en un accident laboral al centre logístic d'Ikea. Els fets han passat a primera hora del matí i el servei d'emergències ha rebut l'avís d'aquest incident quan passaven quatre minuts d'un quart de vuit.

Segons ha informat l'ACN, en l'incident hi ha hagut dues persones involucrades. Un xofer de la mateixa empresa hauria atropellat  accidentalment un empleat que treballava per una empresa subcontractada per fer el servei de neteja. L'accident mortal que s'ha produït a l'edifici DC2, corresponent al centre de distribució, al segon magatzem logístic que té Ikea al polígon industrial de la capital de l'Alt Camp. 

L'aixecament del cadàver després d'aquest incident mortal, ja s'hauria efectuat. Així mateix, els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per esclarir els fets on s'ha vist involucrat la víctima i una persona que conduïa un vehicle.