Un vehicle dels Mossos d'Esquadra

L'home que va cometre un crim a Tarragona podria haver assassinat una altra persona

Els Mossos atribueixen a l'acusat l'homicidi al barri de Sarrià de l'any 2019

Els Mossos d'Esquadra han descobert que l'home acusat d'assassinar un veí de Tarragona i que després es va suïcidar, podria haver comès un segon crim fa dos anys.Gràcies a l'anàlisi de balística, les forces policials van arribar a la conclusió que la pistola amb la qual el sospitós va posar fi a la vida d'un home a un pis ubicat al carrer Reding de Tarragona, és la mateixa amb què es va assassinar el marit d'una perruquera al barri de Sarrià, a Barcelona, el 6 de juliol de 2019, dins de la perruqueria Spejo's. El presumpte acusat va irrompre al negoci situat al carrer Manuel Girona quan es trobava tancat i va disparar diverses vegades al marit de la propietària de l'establiment, causant-li així la mort.

Un assassinat resolt però sense càstig

Els Mossos van obrir expedient per aquest crim, però no va ser fins a l'11 de setembre d'aquest any que han pogut identificar l'autor de l'homicidi. Aquest, va suïcidar-se després d'assassinar una altra persona a Tarragona i veure's acorralat per la policia catalana, trobant-se sense cap escapatòria.

Els fets es remunten fa aproximadament dos mesos, quan els agents van rebre un avís de possibles trets al carrer Reding de Tarragona. Quan aquests van arribar al pis, van trobar el cadàver d'un home mort per un altre que portava samarreta de tirants blanca i pantaló curt de color marró.Poc més tard, les forces policials van localitzar a l'assassí al carrer Unió de Tarragona. En aquell precís moment, l'home va treure's la pistola que portava darrere la samarreta i va disparar-se al cap a si mateix.


Els Mossos han estat dos anys buscant al presumpte acusat de la mort d'un home al barri de Sarrià; i dos anys després, han pogut aclarir la incògnita de l'assassinat a partir del crim que va deixar sense vida a un veí de Tarragona.