Imatge de l'accés al centre penitenciari de Mas d'Enric.

La cuinera de la presó catalana enxampada amb les mans a la 'massa': acaba detinguda

La dona introduïa droga i telèfons mòbils al centre penitenciari tarragoní

Els funcionaris de la presó de Mas d'Enric, ubicada al Tarragonès, feia temps que tenien la mosca darrera l'orella. A la cuina semblava que s'hi coïa alguna cosa més que menjar i que estava relacionat amb un delicte greu. Aquest matí de dilluns, 10 de gener, les sospites s'han acabat confirmant i la cuinera del centre penitenciari ha acabat també emmanillada.

Segons han explicat els Mossos d'Esquadra, els serveis d'informació de la presó de Mas d'Enric sospitaven que una de les cuineres es dedicava a introduir droga i telèfons mòbils al centre penitenciari.

Davant d'aquestes sospites van decidir iniciar una investigació que ha culminat a primera hora d'aquest matí amb la detenció de la cuinera. Els Mossos d'Esquadra, actuant en col·laboració amb Afers Penitenciaris, han interceptat la cuinera quan es disposava a iniciar la seva jornada laboral, a quarts de vuit del matí.

Un cop l'han escorcollat han comprovat com en aquell mateix instant portava un paquet amb substàncies estupefaents i cinc telèfons mòbils. Eren les proves que confirmaven la implicació d'aquesta cuinera en la instrucció d'aquests elements no permesos al centre penitenciari tarragoní.

La dona ha estat arrestada al mateix lloc per part dels Mossos d'Esquadra.