Pla contrapicat de la façana d'entrada a l'Audiència de Tarragona, amb el rètol de 'Palau de Justícia' i les banderes espanyola i catalana.

Demanen presó per a dues dones que van robar tots els diners del compte d'un jubilat del Montmell

Les dones, mare i filla, li van estafar més de 16.000 euros del compte

La fiscalia demana dos anys i tres mesos de presó per una dona i la seva filla que estan acusades d'estafar fins a 16.700 euros del compte corrent d'un jubilat del Montmell. El fiscal també demana per a elles una multa de 2.640 euros, en un judici que es farà a l'Audiència de Tarragona.

Els fets es remunten a finals de l'any 2018, quan l'home, de 85 anys, vivia en una habitació que li havien llogat les dues dones, de 52 i 26 anys. Amb l'excusa d'ajudar-lo en una gestió al caixer, una d'elles li va demanar el PIN associat a la seva llibreta. En els mesos següents, van anar retirant diferents quantitats de diners que anaven dels 700 als 3.000 euros.

Només amb 100 euros al compte

L'abril del 2019, el banc va informar l'ancià que només tenia 100 euros al compte, i aquest va posar en coneixement dels Mossos d'Esquadra la situació. La policia catalana va obrir una investigació que els va dur fins a les dues dones, que van ser detingudes un mes després

Ara, la fiscalia acusa les dues dones d'un delicte d'estafa agreujada i d'un delicte lleu de furt, pels quals demana dos anys i tres mesos de presó, a més d'una multa de 2.640 euros. De la mateixa manera, demana que es retornin a l'home els diners sostrets amb els corresponents interessos, en concepte de responsabilitat civil.