Exterior dels jutjats de Reus

Queden per veure un pis de lloguer a Reus i abusa d'ella

Els fets van tenir lloc aquest dilluns a la capital del Baix Camp

Una jove, veïna d'un municipi de les Terres de l'Ebre, va denunciar la matinada de dilluns a dimarts haver estat víctima d'una agressió sexual a Reus, segons ha informat el 'Diari de Tarragona'. Els fets —que la víctima va definir com a violació, segons el citat mitjà— van tenir lloc dilluns en un pis de la capital del Baix Camp i el presumpte responsable seria un home veí de la mateixa ciutat.

La noia va arribar a la comissaria de la Guàrdia Urbana de Reus per denunciar els fets amb un quadre d'ansietat i llàgrimes als ulls, després de donar voltes per la ciutat, desubicada i sense bateria al telèfon mòbil. Quan els agents van aconseguir calmar-la, va explicar que el seu presumpte agressor era conegut d'un familiar seu.

La víctima va declarar que havien viatjat en el mateix cotxe des del poble d'ella per veure un habitatge per llogar. Un cop al pis, es va produir l'agressió sexual, després de la qual ell va marxar en el cotxe en què havien vingut des de les Terres de l'Ebre i ella va deambular per la ciutat, desorientada, fins que va anar a la comissaria.

El presumpte agressor, detingut pels Mossos 

Els agents de la Guàrdia Urbana van activar una ambulància, que va traslladar la víctima a l'Hospital Sant Joan perquè es fes un reconeixement. Abans, van carregar el telèfon mòbil de la víctima i van contactar amb el familiar que coneixia el presumpte agressor, que va facilitar les seves dades i una fotografia. Els agents van traslladar la informació als Mossos d'Esquadra, que es van fer càrrec de la investigació.

La policia catalana va detenir el presumpte agressor aquest dimecres a Reus, passant la nit a comissaria. Aquest dijous va passar a disposició judicial, on va explicar la seva versió dels fets. El jutge de guàrdia va decretar la seva llibertat amb mesures cautelars, com la retirada del passaport, la prohibició de sortir d'Espanya i l'obligatorietat de presentar-se setmanalment davant el jutjat.

Així mateix, el magistrat va decretar la prohibició a l'acusat d'entrar al municipi on resideix la víctima i la prohibició de comunicar-se amb ella. Segons fonts judicials, la causa continua oberta per un presumpte delicte d'agressió sexual.