Un agent de la Guàrdia Urbana de Reus en un control

Condueix begut i a gran velocitat pel centre de Reus: acaba denunciat

Els fets han tingut lloc aquesta passada matinada i el conductor ha estat interceptat a l'avinguda de Tarragona

La Guàrdia Urbana de Reus ha denunciat el conductor d'un cotxe per un suposat delicte contra la seguretat del trànsit per conduir begut i a alta velocitat pel nucli urbà de la capital del Baix Camp, segons ha informat el cos policial a través de la xarxa social Twitter. Els fets han tingut lloc aquesta passada matinada, quan una patrulla de la policia reusenca ha localitzat un vehicle que circulava a velocitat elevada.

Els policies han aconseguit aturar el cotxe a l'avinguda de Tarragona de la capital del Baix Camp, on han sotmès el conductor a la prova d'alcoholèmia. Aquesta ha donat un resultat positiu de 0,90 mg/l, multiplicant per més de tres la taxa màxima permesa. Davant això, els agents van denunciar el conductor per un delicte contra la seguretat del trànsit.

Controls preventius a les urbanitzacions de Reus

D'altra banda, la Guàrdia Urbana de Reus continua amb els controls preventius aleatoris als accessos de les urbanitzacions de Reus. En aquest sentit, l'objectiu principal d'aquests controls és la prevenció, per tal d'interceptar per sorpresa les persones que s'acostin a aquestes zones per dur a terme robatoris en habitatges.

Així mateix, també hi ha un objectiu de caràcter dissuasiu, ja que, segons ha explicat la Guàrdia Urbana, els delinqüents que actuen en aquestes urbanitzacions fan tasques de vigilància prèvia i la presència policial redueix la seva sensació d'impunitat. Finalment, els controls incrementen la sensació de seguretat dels veïns.

Els policies no només fan controls policials a les entrades de les urbanitzacions, ja que també fan reconeixements sobre el terreny de la zona i també parlen amb veïns i vigilants.