Imatge d'arxiu d'una patrulla de la Guàrdia Urbana de Reus

Denunciats un conductor begut i un altre amb el carnet retirat després de patir un accident a Reus

La Guàrdia Urbana de Reus els ha instruït diligències per delictes contra la seguretat del trànsit

La Guàrdia Urbana de Reus ha instruït diligències per dos delictes contra la seguretat del trànsit  després d'assistir un accident de trànsit. Els fets han tingut lloc la tarda d'aquest dimarts, 27 d'abril, quan dos cotxes han patit un xoc a l'avinguda de Bellissens de la capital del Baix Camp.

Quan la policia reusenca ha arribat al lloc dels fets, no només hi havia l'accident, sinó que s'ha trobat amb què els dos conductors estaven cometent greus infraccions al volant. Per una banda, els han fet la prova d'alcoholèmia, en la qual un dels dos conductors ha donat un resultat positiu de 0,6 mg/l, sobrepassant el doble de la taxa permesa per llei. L'altre conductor no ha donat positiu en alcohol, però en fer les gestions corresponents han pogut comprovar que l'individu tenia el permís de conduir retirat perquè havia perdut tots els punts.

Per tot, doncs, la Guàrdia Urbana de Reus ha instruït diligències als dos conductors per dos delictes contra la seguretat del trànsit, per conduir sota els efectes de l'alcohol i per circular amb el permís retirat.