Vehicle caçat

Enxampat pels Mossos a una velocitat 'estratosfèrica' en plena T-11

El conductor va ser denunciat penalment pel delicte

Tot just han passat dues setmanes des de l'inici del nou any i hi ha qui l'ha començat molt revolucionat. Podria ser el cas del conductor que va ser caçat pels Mossos d'Esquadra aquest cap de setmana a una velocitat estratosfèrica en plena T-11 a la demarcació de Tarragona.

Aquesta és una de les vies més transitades, sigui cap de setmana o dia laboral, motiu pel qual extremar la precaució és molt necessari. Aquestes recomanacions, així com la mateixa llei, sembla que van importar poc al conductor que la policia catalana va enxampar mentre feia un dels controls rutinaris en aquesta via.

Els Mossos d'Esquadra el van caçar circulant a 190 km/h per la T-11 a l'altura de Reus, al quilòmetre 13. Els fets van passar a plena llum del dia, a les 12.00 hores del migdia, d'aquest dissabte 14 de gener.

En aquell punt la velocitat màxima de circulació és de 100 km/h, i el conductor del cotxe d'alta gamma anava gairebé al doble del permès sense ni despentinar-se.

Per tot plegat, els Mossos d'Esquadra van procedir a denunciar penalment el conductor del vehicle i autor de la infracció. 

Un inici de 2023 fatídic a les carreteres

Després d'uns anys de descens en els incidents i víctimes a les carreteres catalanes, bàsicament per la reducció de mobilitat a causa de la pandèmia, el 2023 està sent de moment un any fatídic.

En només 16 dies ja han perdut la vida fins a 10 persones a les carreteres de Catalunya. D'aquests accidents mortals, dos han tingut lloc a la demarcació de Tarragona. El primer d'ells va ser el passat 3 de gener a la C-37 a Valls i el segon l'11 de gener a l'N-420 a Móra d'Ebre.

Aquest cap de setmana també va perdre la vida un veí de Tarragona en un accident. En aquesta ocasió els fets van passar a la C-32 a Sant Pere de Ribes (Garraf), segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT).

Un turisme i una motocicleta van patir un encalç per causes que es desconeixen i com a conseqüència va acabar perdent la vida el conductor de la moto, un veí de Tarragona de només 44 anys.