Pla detall d'un cotxe de la Policia Local de Torredembarra

Denuncien un conductor de Torredembarra que va xocar contra diversos vehicles quadruplicant la taxa d'alcohol

L'infractor va xocar contra dos cotxes i no es va aturar, fins que la Policia Local el va enxampar

La Policia Local de Tarragona ha instruït diligències judicials contra un veí de Torredembarra que va ser enxampat conduint sota els efectes de l'alcohol, quadruplicant la taxa permesa per llei. A més, el conductor va ocasionar diversos desperfectes a vehicles aparcats a la via pública.

Els fets van tenir lloc el vespre d'aquest dimarts, 6 d'abril, al voltant de dos quarts de vuit, a l'avinguda de Lluís Companys. El conductor denunciat va xocar contra un altre cotxe que estava aparcat, però amb el conductor a dins. L'infractor no va aturar-se tot i haver impactat contra el turisme, tot i que el segon conductor li havia fet senyals perquè ho fes. Per això, aquest últim va decidir seguir-lo.

Més endavant, al carrer de la Muralla, l'infractor va xocar contra un altre cotxe aparcat, desplaçant-lo a sobre la vorera a conseqüència de l'impacte. En aquesta ocasió tampoc es va aturar i va continuar fugint. En veure que l'havien estat seguint, va aparcar el seu cotxe i va continuar la seva fugida a peu, fins que va ser interceptat pels agents de la Policia Local. 

El primer conductor envestit havia donat l'avís a la policia municipal i va mantenir el contacte telefònic mentre es produïa l'incident, mentre l'infractor circulava per diversos carrers del municipi vulnerant la seguretat viària de forma continuada.

Finalment, els agents de la policia van fer-li la prova d'alcoholèmia, a la qual va donar un resultat positiu de 0,98 mg/l, el que suposa que gairebé multiplicava per quatre la taxa d'alcohol permesa per llei. Així doncs, se li va immobilitzar el vehicle, van retirar-li el permís de conduir a l'infractor i es van formalitzar les diligències denunciant-lo per un delicte contra la seguretat del trànsit.