Imatge d'arxiu d'un control de la Policia Local de Torredembarra i els Mossos d'Esquadra

Enxampen per desena vegada un veí de Creixell conduint sense permís

Els Mossos d'Esquadra el van aturar a Torredembarra amb el cotxe sobrecarregat de pes

Un veí de Creixell acaba d'arribar a les deu denúncies per conduir sense permís. Els fets van tenir lloc a Torredembarra la nit del dissabte passat, 27 de febrer, quan en un control preventiu dels Mossos d'Esquadra a l'avinguda de Sant Jordi, els agents van veure un turisme que circulava amb sobrecàrrega de pes. 

El conductor estava circulant amb un matalàs i diversos objectes a l'interior del vehicle, motiu pel qual els Mossos van aturar-lo al control. Els agents van inspeccionar el vehicle i van trobar que tant el conductor com l'acompanyant duien a sobre diversos tipus de drogues. Per això, els dos individus van ser denunciats i se'ls va decomissar les substàncies estupefaents.

Paral·lelament, els Mossos d'Esquadra van sol·licitar la col·laboració de la Policia Local de Torredembarra per verificar la situació administrativa del vehicle i del conductor. Així doncs, es va comprovar que el conductor no havia obtingut mai el permís de conduir. Per això, es van obrir diligències judicials pel procediment d'enjudiciament ràpid al jutjat de guàrdia del Vendrell. A més, segons els sistemes d'informació policial, era la  desena vegada que l'individu era interceptat i denunciat. Així mateix, el vehicle no disposava ni de la ITV ni d'assegurança obligatòria, fet que va provocar que el vehicle quedés immobilitzat.