Imatge de la policia actuant a la festa.

Desmantellen una festa de Carnaval il·legal en una masia a Reus amb 33 persones

Alguns dels assistents han fugit i d'altres s'han amagat en armaris i sota els llits

Aquest Carnaval ha estat ben diferent. La festa i la disbauxa no tenien lloc enguany, però hi ha qui ha volgut desafiar la pandèmia i fer la seva. És el cas d'un grup de joves que van creure que seria una bona idea llogar una masia a Reus per celebrar Carnaval, saltant-se qualsevol normativaantiCovid, però la GuàrdiaUrbana de Reus ha acabat apareixent en escena i els ha truncat els plans.

Tens Telegram? Afegeix-te gratis al canal de TarragonaDigital: les millors fotos i vídeos, les últimes hores i ara també pots comentar! CLICA AQUÍ i apunta't ara, t'esperem!

Segons ha explicat la policia reusenca, van rebre un avís per una festamultitudinària en una masia llogada amb llicència turística. Els organitzadors d'aquesta trobada cobraven entre 10 i 15 euros per accedir-hi i els agents han acabat detectant fins a 33persones a l'interior. Els joves que estaven de festa incomplien totes les mesures de seguretat per evitar contagis ja que no duien mascareta, fumaven, hi havia pipes d'aigua i gran quantitat d'alcohol, i evidentment no es guardava la distànciasocial.

En el moment en què la GuàrdiaUrbana de Reus ha accedit a la masia per aturar la multitudinàriafesta, algunes de les persones han fugit camp a través i d'altres s'han amagat en armaris i sota els llits. Tanmateix, 33 persones han acabat sent identificades i denunciades, així com la persona responsable del lloguer de la masia. D'entre les persones que han intentat esquivar la policia, cinc d'elles també han estat enxampades hores més tard perquè han tornat al punt de la festa a buscar el cotxe que havien deixat, sense adonar-se que encara hi havia patrulles esperant que tornessin.

Segona festa desmantellada en les últimes hores a Tarragona

Aquesta és la segonafestadesmantellada que s'ha donat a conèixer en les últimes hores, ja que aquest dissabte els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona també van aturar una celebració multitudinària amb una quarantena de persones al carrer Apodaca de Tarragona. No es descarta que en les pròximes hores el balanç vagi creixent, i és que aquesta ha estat la tendència en aquest Carnaval.