Un vehicle a gran velocitat per la T-11 al Baix Camp

Un 'kamikaze' per la T-11: enxampat pel radar a 194 km/h

El conductor, de 34 anys, ha estat denunciat penalment

Els vehicles que circulen a gran velocitat per les carreteres de Catalunya posen en perill la resta d'usuaris d'aquestes vies. Una pràctica que, malauradament, és molt comuna en diversos punts de la xarxa de carreteres.

Molts d'ells se salven de la denúncia perquè no són caçats pels radars mòbils o els fixes que hi ha repartits arreu del territori. Tot i això, n'hi ha que són enxampats per la policia i paguen per la infracció que han comès.

L'últim que s'ha enxampat a les carreteres tarragonines ha estat a la T-11, al terme municipal de Reus. Uns fets que van succeir el passat 12 de gener a les 11.29 hores del matí al punt quilomètric 1,6 al seu pas per la capital del Baix Camp.

En concret, el conductor, de 34 anys, circulava amb un vehicle de color blanc a 194 quilòmetres per hora. Gairebé el doble de la velocitat permesa en aquesta via, que està limitada a 100 km/h. L'individu ha estat denunciat penalment.

Abans d'aquest fet a l'autovia T-11, un vehicle de color vermell també va circular a 194 km/h en una altra via tarragonina. En aquella ocasió, els Mossos d'Esquadra van explicar el cas el passat 10 de gener.

L'individu, que va ser denunciat penalment, circulava a gran velocitat en un tram de la carretera N-420 limitat a 90, al seu pas pels Guiamets, a la comarca del Priorat.