Un vehicle de la Guàrdia Urbana de Tarragona

Desallotgen un miler de persones en un macrobotellot a Tarragona

Els Mossos han detingut una persona per tirar una pedra contra els agents que participaven en l'operatiu policial

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Tarragona han desallotjat aquesta passada matinada un miler de persones que celebraven un macrobotellot a la platja de l'Arrabassada de la capital tarragonina. Aquest ha estat el segon esdeveniment d'aquesta tipologia a la zona des que es va aixecar el toc de queda, ja que la nit de divendres a dissabte també es van produir aglomeracions.

Aquesta segona nit de botellot a la platja de l'Arrabassada es va tancar amb la detenció d'un dels participants per part dels Mossos. L'arrestat, segons ha informat el 'Diari de Tarragona', va llençar pedres contra els agents que formaven part de l'operatiu policial. El citat mitjà ha assegurat també que alguns dels participants van perseguir i atacar un cotxe, trencant-li els vidres.

L'alcalde Ricomà lamenta els botellots i culpa el TSJC

Pau Ricomà, alcalde de Tarragona, ha lamentat els episodis viscuts a la ciutat durant les dues darreres nits i ha culpat el TSJC per haver tombat el toc de queda. En una publicació a la xarxa social Twitter, Ricomà ha assenyalat que «hem viscut dues nits molt complicades per causa dels botellots i l’incivisme. Hi ha una clara relació entre l’aixecament del toc de queda i aquests fets».

En aquest sentit, ha afegit que «el TSJC hauria de valorar que separar salut i ordre públic en el context actual és impossible». La publicació del batlle tarragoní ha rebut diverses respostes per part de ciutadans a través de la xarxa social Twitter.