Un vehicle de la Policia Local de Cambrils

Aconsegueixen ocupar un xalet de Cambrils i els dura l'alegria poca estona

Dies abans, havien intentat ocupar el mateix immoble

La Policia Local de Cambrils continua mobilitzant-se arreu del municipi per diferents delictes. En els últims dies han hagut de fer actuacions per una ocupació al barri de Vilafortuny, a més de fer un control a l'interior de la localitat.

El passat 15 de juny, la policia cambrilenca va rebre l'avís d'una temptativa d'ocupació a un xalet al barri de Vilafortuny. L'immoble, propietat d'una família belga, no va ser ocupat en aquell moment.

Dies després, el 19 de juny, però, es va aconseguir l'objectiu i un home i una dona amb antecedents, de 35 i 28 anys respectivament, van fer una ocupació «en calent» a les 14.50 hores.

Els agents que es van desplaçar fins aquest punt de Cambrils i van aconseguir desallotjar la casa. A més, es va procedir a la instrucció de les diligències per aquest delicte d'ocupació.

L'enxampen en un control d'alcoholèmia

Hores abans, la matinada del mateix dia, a les 4.34 hores, la Policia Local va fer un control a l'avinguda dels Països Catalans. Aquí, es va aturar un vehicle i, en identificar el conductor, es va comprovar que tenia una ordre de cerca, detenció i ingrés a presó decretat pel Jutjat d'Instrucció 1 de Tarragona.

L'home, de 25 anys i veí de Tarragona, tenia aquesta ordre vigent des del passat dia 15 de juny. Per això, els agents cambrilencs li van instruir diligències.