Estrella Do Rego, desapareguda a Cambrils

Busquen l'Estrella, una menor de Tarragona desapareguda des de dimecres

La noia, de 16 anys, va ser vista per última vegada a Cambrils

La família d'Estrella Do Rego Buzdugan, de 16 anys, està preocupada per la desaparició de la menor d'edat. La noia va ser vista per última vegada aquest passat dimecres, 25 de maig, a la localitat de Cambrils.

L'Estrella estava a l'estació de trens de Cambrils a primera hora del matí amb el seu germà petit per anar a l'Escola El Carme de Tarragona, segons explica el Diari de Tarragona. Aquest va ser l'últim cop que van veure a la jove.

La noia tenia una excursió amb l'escola i la seva família va ser alertada el mateix dia que no havia anat. Des d'aquest moment, va començar la mobilització per a trobar a Estrella. Ella és veïna de Tarragona, però estava a Cambrils amb la seva mare i el seu germà durant uns dies, tal com explica el citat mitjà.

Com anava l'Estrella

Les xarxes socials s'han bolcat per trobar a la jove tarragonina. La menor fa 1,72 d'alçada, pesa uns 48 quilos i és de complexió molt prima. Els cabells són de color castany i té els ulls marrons i porta ulleres.

El dia de la desaparició anava vestida amb uns texans trencats, camisa negra de màniga llarga, vambes de color rosa i una motxilla rosa amb un arc de Sant Martí dibuixat. Portava arracades i un pírcing a l'orella dreta, a més d'un collar d'estrelles.

Segons informen les xarxes socials, en cas de veure o saber alguna cosa de l'Estrella, que avisin al telèfon d'emergències 112 o truquin al telèfon 609 262 877.