Un helicòpter dels Mossos d'Esquadra a base

Un helicòpter sobrevola Tarragona durant tot el matí: els Mossos expliquen per què

Han activat un dispositiu de recerca per la desaparició d'un home d'avançada edat

Els ciutadans de Tarragona han vist com al llarg del matí sobrevolava la ciutat un helicòpter dels Mossos d'Esquadra. Un mitjà aeri que es trobava, en concret, sobre la zona del Pont del Diable i de Sant Pere i Sant Pau, a tocar de l'autopista AP-7.

Des de primera hora del matí d'aquest dimarts, els agents de la policia catalana han engegat un dispositiu de recerca per la desaparició d'un home d'avançada edat. 

Segons les primeres informacions dels Mossos d'Esquadra, l'home, en Manuel Antonio, va desaparèixer durant el vespre d'aquest passat dilluns, 9 de maig, i la seva família des de llavors que no en sap res d'ell. 

Té 74 anys i anava vestit amb un xandall negre i vambes negres amb la sola blanca. L'últim cop que se'l va veure va ser a la zona de l'Hospital Joan XXIII.

El dispositiu ja es va activar després de la denúncia de la família i, després de passar la nit, s'ha reiniciat la recerca. En aquest sentit, es compta amb la presència d'un helicòpter sobrevolant la zona del Pont del Diable, a més de la Unitat Canina dels Mossos d'Esquadra.

L'home d'avançada que s'ha perdut per aquesta zona de Tarragona també pateix una malaltia important, necessita medicació i pot estar desorientat.