Una agent de la Guàrdia Civil en una plantació de marihuana a Riudoms

Una masia de Riudoms amagava 403 plantes de marihuana

Un avís ciutadà va engegar la investigació

Nou cop al tràfic de marihuana  a les comarques de Tarragona. Aquest cop l'operatiu policial ha estat fet per la Guàrdia Civil, en col·laboració dels vigilants municipals de Riudoms

Un avís ciutadà va fer començar la investigació a principis de juny. Els agents de la policia espanyola van organitzar diversos dispositius que van permetre comprovar si existia la plantació. Això va permetre localitzar-la en una masia pròxima al casc urbà, on s'apreciava una forta olor a marihuana.

A més, a l'exterior hi havia elements relacionats amb el cultiu de la substància estupefaent. Per tot això, es van identificar les dues persones que hi havia, residents habituals en el domicili on s'ha trobat la plantació. Eren les encarregades de cuidar i mantenir les plantes. 

De manera voluntària van col·laborar amb els agents que formaven l'operatiu i van facilitar l'accés a l'habitatge. En el seu interior es van localitzar 403 plantes de marihuana en fase adulta, d'uns 52 quilograms, així com material per al seu cultiu. 

A tots dos se'ls va prendre declaració com a investigats  per un delicte contra la salut pública i un altre de defraudació del fluid elèctric. Posteriorment, en passar pel jutjat en funcions de guàrdia de Reus, se'ls va posar en llibertat.