Plantació de marihuana a Segur de Calafell.

Desmantellen una gran plantació de marihuana en una casa de Segur de Calafell

Hi havia 1.120 plantes, la majoria de les quals feia més d'un metre d'altura

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat aquest dimecres 14 de desembre una plantació de marihuana en una casa de Segur de Calafell. En l'operatiu s'ha detingut un home de 31 anys, acusat dels delictes de tràfic de drogues, defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal.

La investigació s'havia desenvolupat durant els últims mesos, ja que els Mossos tenien evidències que un grup criminal feia servir la casa. Les gestions apuntaven a una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica per mantenir un cultiu indoor de marihuana.

En l'entrada, els agents van comprovar que l'habitatge s'havia usat per fer un cultiu intensiu de les plantes des de principis d'any. S'havien habilitat tres estances i s'havia modificat l'estructura de la casa per augmentar al màxim la superfície de cultiu. Els agents van intervenir 1.120 plantes de marihuana, la majoria de les quals feien més d'un metre d'altura.

També van localitzar dos quilos de cabdells envasats al buit i preparats per a la seva distribució. Els responsables utilitzaven llums d'alta eficiència i baix consum, perquè no fossin detectats. A més del detingut, que passarà a disposició judicial, s'han identificat dos homes més, contra els quals s'ha interposat una ordre de detenció policial.