Imatge d'uns Mossos.

Desmantellen una plantació de marihuana a les Terres de l'Ebre: hi ha un detingut

Els fets van tenir lloc la passada setmana al municipi de l'Ampolla

Nou cop contra el cultiu de marihuana a les comarques tarragonines, concretament a les Terres de l'Ebre, segons han informat els Mossos d'Esquadra. La Policia Local de l'Ampolla i els Mossos han desmantellat una plantació de marihuana amagada a l'interior d'una finca rural del terme municipal de l'Ampolla, a la comarca del Baix Ebre.

Els fets es van produir la setmana passada, quan agents de la Policia Local que patrullaven van sospitar d'una plantació amagada. Segons ha informat l'ACN, van localitzar una explotació agrària d'hivernacles en desús, dins d'un magatzem on s'escoltava el soroll de les màquines de ventilació i il·luminació.

Una persona detinguda i 800 plantes de marihuana intervingudes

A l'interior s'hi amagaven 800 plantes de marihuana en fase de creixement i tota mena d'estris per cultivar-les. Durant la vigilància posterior del lloc, es va poder detenir una persona, que va quedar en llibertat després de prestar declaració en seu policial.

El detingut és un home de 30 anys, mentre que una segona persona va fugir del lloc dels fets en veure els agents dels Mossos d'Esquadra.