Els Mossos d'Esquadra han localitzat dues plantacions de marihuana al terme de Mont-ral

Conreen més de 1.000 plantes de marihuana en una zona muntanyosa de Mont-ral

Els Mossos van detenir dues persones quan es dirigien a la plantació en una furgoneta

Les plantacions de marihuana estan escampades arreu de la demarcació de Tarragona. Ara, els Mossos d'Esquadra n'han desmantellat una altra al terme municipal de Mont-ral, a la comarca de l'Alt Camp.

Com comença a ser habitual, la plantació estava situada en una zona muntanyosa de difícil accés per evitar ser trobats. Els Mossos d'Esquadra, en un nou operatiu contra el tràfic de drogues, han detingut dues persones que s'encarregaven del seu manteniment, segons explica el Diari de Tarragona. 

Els veïns del municipi de l'Alt Camp s'havien queixat de les plantacions de marihuana que hi havia. A més, prenien l'aigua de les seves basses i, fins i tot, d'una que tenien instal·lada els bombers a la zona.

Els agents de la policia catalana van anar fins al lloc on assenyalaven que estaven les plantes. En aquest indret van trobar dos conreus de cànnabis, una al costat de l'altra, amb un total de més de 1.000 plantes.

Ben a prop de la zona, es va localitzar una furgoneta. Aquí hi havia dos joves de nacionalitat albanesa, que van acabar detinguts com a suposats responsables de les plantacions de marihuana de Mont-ral.