ARma de foc

El bar que venia molt més que begudes a Reus: armes i drogues

Es van iniciar els tràmits per clausurar aquest bar que traficava amb drogues

El barri Mas Pellicer de Reus va ser protagonista aquest dijous, 1 de setembre, d'un operatiu policial contra el tràfic de drogues.

Van detenir tres persones, dos homes, de 22 i 30 anys, i una dona de 58 anys, els quals van ser arrestats per un delicte contra la salut pública. A més, a un d'ells, també se li atribueix un delicte de tinença d’armes perquè duia una pistola municionada, amb disposició de foc, i diversos cartutxos.

Les detencions es van produir pels volts de les set de la tarda en un bar, ubicat al carrer Mas del Pellicer, on es venen habitualment estupefaents. Els tres detinguts passaran a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Reus en les pròximes hores.

Intervenció drogues
Els Mossos van intervenir diners i drogues al bar. | Mossos

A l’interior del local, regentat per la dona detinguda, els agents hi van trobar 105 grams de cocaïna i diversos embolcalls amb 40 grams més, 20 bossetes amb cànnabis preparat per a la venda el detall, una bàscula de precisió i més de 2.200 euros en bitllets fraccionats.

Pel que fa al detingut que se li va trobar una arma de foc curta municionada, també duia diners en efectiu i deu embolcalls amb 21 grams d’haixix. L'altre arrestat també tenia la mateixa substància i un client va ser denunciat per portar una navalla.

Arran del resultat d’aquest dispositiu, la Guàrdia Urbana de Reus va iniciar els tràmits per la clausura de l’activitat d’aquest establiment.