Un agent dels Mossos d'Esquadra al costat d'un vehicle del cos policial

Desmantellen un punt de venda de droga a Amposta i detenen el seu responsable

Els fets van tenir lloc el passat divendres en una finca ubicada a la capital del Montsià

Un operatiu conjunt entre els Mossos d'Esquadra i la Policia Local d'Amposta va permetre aquest divendres el desmantellament d'un punt de venda de droga en una finca ubicada a la partida Comes de la capital del Montsià. Així mateix, durant l'actuació, els cossos policials van detenir el presumpte responsable, un veí de Tortosa de 36 anys.

La investigació es va iniciar després que es detectés que en un magatzem prefabricat, ubicat a la finca, es venien substàncies estupefaents al detall. Durant la intervenció, els cossos policials van localitzar, amagat entre runa a la finca, un embolcall amb 45 grams de cocaïna, 45 grams de cabdells de marihuana, una dosi d'heroïna i dues bàscules de precisió.

En aquest sentit, els agents també van constatar l'existència de restes de substàncies a terra, ja que molts dels compradors consumien la droga allà mateix.

L'arrestat, en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial

La persona detinguda en el marc de l'operatiu conjunt de Policia Local i Mossos és un veí de Tortosa de 36 anys. Després de comparèixer davant del jutjat de guàrdia d'Amposta, l'arrestat va quedar en llibertat amb càrrecs per un suposat delicte contra la salut pública.

Paral·lelament, els Mossos d'Esquadra van sancionar el propietari de la finca per dues infraccions contra el medi natural: acumulació de residus i crema de plàstics.