Pla obert d'un vehicle dels Mossos d'Esquadra

Desmantellen un punt de venda de marihuana en un pis ocupat a Tortosa

L'operatiu conjunt de Policia Local i Mossos d'Esquadra acaba amb dos detinguts

Un operatiu conjunt de la Policia Local de Tortosa i els Mossos d'Esquadra ha permès desmantellar un punt de venda de marihuana en un pis ocupat al barri de Santa Clara, al nucli històric de la ciutat. L'operatiu, desplegat el passat divendres, va acabar amb la detenció  de dos homes, de 20 i 26 anys, així com el decomís de substàncies i materials emprats per al suposat tràfic de drogues que practicaven.

Els investigadors van rebre informacions sobre la distribució d'aquestes substàncies des d'un domicili. Un operatiu de vigilància va comprovar que als accessos de l'immoble hi havia força gent —fins a 50 persones en un període molt curt de temps— i es duien a terme intercanvis  entre els suposats venedors de droga i els possibles compradors.

Els agents també es van fer escorcolls  en diverses persones després de la seua visita al domicili, amb els quals es va poder comprovar que acabaven d'adquirir droga. Segons el comunicat policial, el pis havia sigut ocupat il·legalment per les persones detingudes. Una vegada els agents van entrar al domicili amb el corresponent manament judicial van confiscar 250 grams de marihuana en cabdells, 43 embolcalls de marihuana preparats per a la venda, una bàscula  de precisió i tres telèfons mòbils.

Un dels arrestats tenia antecedents  per fets similars. Els detinguts van quedar en llibertat  després de l'arrest i estan pendents de personar-se davant l'autoritat judicial quan siguin requerits.