Els serveis d'emergències en un avís per una possible fuita de gas a Reus

Gran desplegament a Reus per un avís per fuita de gas al costat d’una gasolinera

Els Bombers han informat que no es detecta presència de gas

Els veïns i veïnes d'un edifici de la ciutat de Reus han alertat per forta olor a gas. Una alerta que ha provocat un gran desplegament dels serveis d'emergències al final de l'avinguda del Dr. Vila-seca, a tocar de l'estació de servei Repsol a la rotonda de les baldufes.

El telèfon d'emergències 112 ha rebut l'avís a un quart de vuit del vespre d'aquest dimarts. Els Bombers de la Generalitat, en conseqüència d'aquesta alerta, han desplaçat sis vehicles terrestres fins al número 24 de l'avinguda reusenca.

Un cop a lloc, han realitzat diverses accions. Primer de tot, seguint el procés habitual en aquests casos, s'ha tallat la clau de pas del gas de l'edifici i s'ha alertat a la companyia perquè faci les gestions corresponents,.

Tot seguit s'ha entrat al pis d'on, suposadament, sortien les fortes olors de gas i on podria haver-hi una fuita. En entrar-hi, però, s'han fet les comprovacions corresponents i no s'ha detectat la presència de cap classe de gas, sent una falsa alarma.

Tot i això, s'ha iniciat la ventilació de l'immoble, a l'espera de l'arribada de la propietària del pis, que estava fora de casa. Tampoc ha sigut necessari el desallotjament dels veïns i veïnes de l'edifici.

Fins a l'avinguda del Dr. Vila-seca de Reus també hi ha anat la Guàrdia Urbana de la ciutat i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

El desplegament dels cossos d'emergències ha cridat l'atenció de la gent de la zona. Alguns veïns i veïnes que estaven per aquest carrer i altres de pròxims han aguaitat per saber què passava.

Un dels fets que preocupava més als curiosos era la proximitat amb la gasolinera que hi ha a tocar de l'edifici d'on s'havia alertat d'una possible fuita de gas a la ciutat de Reus.

Afortunadament, l'incident ha quedat només en un ensurt i no s'ha hagut de lamentar cap altre fet.