Un agent de la Policia Local d'Altafulla

Una cinquantena de joves assalten el camp de futbol d'Altafulla

L'estadi ha patit diverses destrosses per l'incident patit el divendres passat

El municipi d'Altafulla ha estat víctima d'un acte de vandalisme. L'escenari ha estat l'Estadi Municipal Joan Pijuan on, segons informa Altafulla Ràdio, una cinquantena de joves van assaltar-lo.

Els actes vandàlics al camp de futbol van succeir durant el passat divendres. La seva presència a l'estadi va acabar amb destrosses  en el mobiliari. En concret, han trencat el vidre del taulell d'anuncis; el vidre de la part inferior de la cabina de la ràdio; la xarxa d'una de les porteries; i un dels sacs on es guarda cautxú, que l'han escampat.

Segons ha remarcat el coalcalde, Jordi Molinera, a la ràdio del municipi, un volum tan gran de persones com les que hi havia, impossibilitava l'actuació de la Policia Local d'Altafulla.

En aquest sentit, des del consistori apel·len al civisme i l'educació de la gent. Tot perquè no es repeteixin actes vandàlics com els que s'han viscut en les últimes hores al camp de futbol o la platja del municipi.

El citat mitjà explica que des de la regidoria d'Esport ja s'està treballant per millorar la seguretat  del camp de futbol.