Torns d'accés destrossats a Sant Vicenç de Calders.

Fan destrosses als nous torns d'accés de l'estació de Sant Vicenç de Calders

Els torns es van posar fa pocs mesos per millorar la seguretat a l'estació

Els nous torns d'accés que es van instal·lar fa pocs mesos a l'estació de Sant Vicenç de Calders, al Baix Penedès, han estat objecte de vandalisme aquest dimarts 25 de maig a la tarda. Segons han informat vigilants de seguretat del recinte, les destrosses les ha fet un grup de joves que no volia pagar per accedir a les andanes.

Renfe va posar els torns d'accés a Sant Vicenç de Calders com a part d'un pla per millorar la seguretat a la línia R-4, una de les línies més conflictives de Rodalies. Aquesta actuació va ser acordada amb l'Ajuntament del Vendrell i també inclou la instal·lació de torns a l'estació del Vendrell, que tampoc en té.

Reclamen més efectius

Els vigilants de seguretat de les dues estacions creuen, però, que aquesta mesura hauria de venir acompanyada d'un increment d'efectius per controlar l'accés al recinte, amb l'objectiu que no es facin destrosses com les d'aquest dimarts. Fa pocs dies també van acabar les obres per reforçar el tancament perimetral de les estacions de Sant Vicenç i de Segur de Calafell.